Bros, bros chocolade kennen we allemaal. De zachte melkchocolade "gevuld" met luchtbelletjes.
Bros kwam begin dit jaar met 3 nieuwe smaken: melk&praline, melk&wit en melk&caremel.
Voor jullie heb ik melk&wit geproefd en ik moet eerlijk toegeven het valt me zwaar tegen! Bros heeft mij al eens eerder teleurgesteld doordat ze nu een andere bereidingswijze hanteren. Vroeger smaakte bros veel lekkerder en luchter. Hoe dit komt? Vroeger hadden de bros repen ook luchtbelletjes aan de buitenkant en niet alleen in de binnenkant en hierdoor smaakten ze veel lekkerder en luchter.
Zo heeft deze reep ook alleen luchtbelletjes aan de binnenkant, waardoor de reep eigenlijk te compact is voor een bros. Hierdoor komt ook de smaak van de witte chocolade niet maar voren. Ik heb mijzelf echt gefocust op de smaak van witte chocolade maar nee ik proefde het niet, jammer.
Heb jij deze smaak ook geproefd en wat vond jij ervan?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten